marți, 30 mai 2017

Am scris o postare cu “ muie Dragnea” si am luat o gramada de like-uri

Bai Rita, pula mea, n-am mai fost atent la nimic zilele astea. Bucurestiul e paralizat pe proteste, nimic nu mai merge, nimic nu mai decurge normal, pana si pe pizda scrie #Rezist, toata lumea e impotriva. De la faza cu Irina n-am mai iesit. Am urmarit online toata tevatura, am mai dat un like, am mai dat un share, am mai vrajit cate o agitatoare ONG pe mess, cam asta a fost contributia mea la intarirea democratiei in Romania. Am scris o postare cu “ muie Dragnea” si am luat o gramada de like-uri. Majoritatea de la gagici, rar cate un gagiu. Marty si Costy s-au carat la munte, la ski. Ocazie cu care am tras concluzia ca a fi gay nu inseamna neaparat a te fute in cur ci mai degraba a avea un foarte modest simt civic. Nic, ai grija de mica noastra afacere, in tine e baza, m-a flatat Marty in timp ce impingea schiurile pe usa. Stai linistit Marty, daca arde tot oricum avem asigurare. Totul e sa nu faci infarct, ca n-o sa ma descurc cu Costy. A ras, dar nu era rasul lui. Oricum ma suna din trei in trei ore. Raspund din noua in noua. Pula mea. 

 Ieri a fost duminica; cica s-au strans in Piata vreo 200,000. Multi, foarte multi. Si cu toate astea, aveam barul plin cu corporatisti. Erau de la HP. Pula mea, voi nu mergeti la protest? Noi mergem maine, cand e mai putina inghesuiala, mi-a spus unul. Acum nu ne vede nimeni. Erau hotarati, erau fermi, erau nefututi. Ii urmaream de la bar cum se agita, cum pun la cale lucruri, oameni care in viata lor nu au pus la cale lucruri. Imi imaginam cum ar fi Romania pe mana unor nepriceputi. Apoi mi-am amintit imediat ca nu trebuie decat sa ma uit pe fereastra. Hi hi. Era asa un plictis. E asa un plictis atunci cand romanul se revolta. Nu mai e simpatic, nu mai e neserios, nu mai e amorf, nu mai e roman. Mi-am amintit si de Stefan. De cand au inceput protestele n-a mai dat pe aici. A venit intr-una din primele zile, era agitat si purta pe umeri un steag al Romaniei. Ce pula mea e cu tine, l-am intrebat. Da-mi repede o tarie ca m-am cacat pe mine de frig. I-am dat o dubla. You are my hero, i-am zis. Ma duc sa schimb Romania, mi-a spus tare, privind-ma ciudat in ochi. Chiar, i-am zis, am avut si eu impresia ca s-a scapat pe ea, mergi, schimb-o. Stefan s-a carat insa imediat afara unde se crea ametitor un grup de manifestanti. I-am indesat in fuga in buzunar o jumatate de votca. Ia, i-am strigat, inarmeaza-te pentru aceasta lupta grea. Striga si pentru mine, da? Ridica telefonul cu lumina aprinsa si pentru mine, da? Sufla in vuvuzea si pentru mine... Si i-as mai fi strigat, dar a cerut unul de la HP inca un rand de beri.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Like si de la mine

Anonim spunea...

Luand in considerare ca si reciproca este valabila inseamna ca cei care au un "foarte modest simt civic" automat se si fut in cur? Chiar si cele care au?

Alt anonim spunea...

Da, cu siguranta ca se fut in cur in draci

Aaa spunea...

Muie intregii clase politice de la noi din tara.

Studio Galati spunea...

Tare : )) . mi-ai facut dimineata mai buna .Hai cu inc-o postare tare !!