vineri, 28 aprilie 2017

Aici ai ajuns ma, plangi dupa o pizda?

Apoi, n-am mai stiut mare lucru din relatia asta. Nu mai retin nici acum. Cum ti-am spus, a fost ca un atac de cord. Ne invarteam prin local, ne faceam fiecare treaba, ajungea sa o privesc, ajungea sa ma priveasca si in secunda urmatoare alergam pe scari, impingeam usa cu putere la perete si ne aruncam in pat insetati de sex. Uneori gemea asa de tare incat auzeam batai in teava de calorifer, nu intotdeauna, doar cand aveam clienti in celelalte camere. Faceam de doua ori, una dupa alta, fara pauza. Am reusit asta doar cu ea. Mi-a smuls din suflet litri intregi de sperma si odata cu asta speranta de viata, energia si credinta ca undeva in lumea asta se ascunde totusi o femeie normala. La final asudati ne lipeam si asteptam sa treaca un secol si un cataclism ca sa ne desprinda.Alteori ieseam in oras sa bem ceva, ne asezam intr-un colt intunecat, sorbeam din paharele cu vin si ne juram credinta vesnica. Adina e singura femeie pe care am cunoscut-o capabila sa-ti jure iubire vesnica cu lacrimi in ochi si pe care sa nu reusesti sa o crezi nicio secunda. Cand iti jura Adina iubirea vesnica, te topeai, te scurgeai pe piciorul scaunului si apoi in subteranele orasului, in apele tale se futeau sobolanii si se inmulteau, te reincarnai intr-unul si te impacai cu viata aia de cacat. Ea ramanea singura, linistita, cu stecherul scos din priza. Cand apareai se activa din nou, plangea, isi scutura umerii si-ti jura vesnicii. Asa, ca un yo yo era fata asta. Poate ca o iubeam prea mult. Poate ca n-o iubeam prea mult. Pula mea. La al doilea pahar se strecura sub masa, imi desfacea prohabul si o lua iar in bot. Alegeam intotdeauna baruri unde muzica era la tare, geamatul ei se pierdea printre hit-urile zilei. Geamatul ei era un hit al zilei. Am fost odata amandoi la La Scena ca sa-l vedem pe Terinte si pianul lui fermecat. N-am rezistat decat jumatate de concert. Am intrat in salonul rosu, ne-am ascuns dupa niste perne si acolo ne-am tras-o. 

Imi spunea tot timpul pui. Intr-o zi mi-a spus simplu, Nic. Iar din alta s-a limitat la draga. Adina, tu ai alt cordac. Fii serios draga. Adina, tu nu mai sugi pula ci interpretezi un cantec trist la flaut. Nu fii porc draga. Adina, la al doilea numar imi spui ca esti obosita. Dar chiar sunt draga. Nu mi-a fost greu sa aflu. Am urmarit-o. Sa mor io Rita, ca ma stii. Eu nu urmaresc pizdele decat eventual pana la usa ca sa fiu sigur ca s-au carat. A trebuit sa apara Adina ca sa-mi futa sistemul si sa-mi schimbe axul. Seara, dupa program am rugat-o sa urce putin. Vreau sa-ti spun ceva important. Ce anume? Important tare, am coaiele pline. Esti chiar nesimtit draga. A iesit. Imediat si eu dupa ea. Undeva mai sus pe bulevard o astepta un prost la volanul unei masini de ghertoi, scumpa. I-a deschis usa, asta a intrat si s-au sarutat. Pana sa porneasca ala masina, Adina il lingea deja la coaie. Atac de cord cum iti spuneam. Stateam ca prostul in mijlocul strazii si plangeam. Iar la un metru de mine tot eu stateam, ma priveam si-mi ziceam, aici ai ajuns ma? Plangi dupa o pizda? Ma intrebam care din astia doi va deschide usa la hotel si care se arunca in fata tramvaiului. Evident Rita, ma stii, a murit neghiobul. Dimineata a intrat vesela pe usa. Am adus capsuuni! Cine vrea capsuuni! Costy s-a repezit. Eu am ramas pe loc. Tu nu vrei draga? Nu, multumesc. Dar ce ai draga? Nimic. Din momentul ala nu i-am mai vorbit. O iubeam ca un caine, sufeream cat doi caini, iar inside coloanele se prabuseau una cate una ca in filmele americane catastrofice, cazand peste oamenii nevinovati, ucigandu-i. Traiam pentru prima oara asa ceva. Uita-te bine la mine, era si pentru ultima oara. O ocoleam, evitam sa o privesc si nu raspundeam niciodata la intrebari. Spre seara m-a intrebat ceva, nu i-am raspuns si mi-a strigat, du-te dracului! Am trantit servetul pe jos, m-am incruntat si asta am facut, m-am dus dracului. Nu e prea placut acolo. 

 S-a carat singura. N-a mai venit pur si simplu. Probabil din pula celuilalt sareau mai multi bani. Imi facusem un obicei sa intru pe pagina ei de facebook. La un moment posta fotografii cu ei doi la mare. Fotografii cu ei doi la munte. Apoi fotografii cu ea singura la absolvire. Apoi fotografii cu altul pe un yaht. Apoi fotografii cu un altul intr-un carusel. Apoi din nou fotografii cu ea singura si cu status “ single”. Se mutase undeva in provincie, parea ca ii prieste. Inainte sa o blochez am vazut fotografii cu ea bortoasa langa un puriu care mai avea doi copii mari. Scria deasupra pozei “ eu si sotul meu iubit”. Niciodata nu ajungi sa iubesti femeia care trebuie. Ca naiba, numai astea au parte de asa ceva. 

 PS: Adina, un cacat numit femeie.

Niciun comentariu: